Vaxholms Bygg har byggt och renoverat sedan 1972

Vi utför allt från mindre renoveringar till större entreprenader

Vaxholms Byggnads AB bildades 1972 och har sedan dess bedrivit byggnadsverksamhet med samma ägare. Idag har vi ca 13 anställda. Under årens lopp har projekten varierat. Vi har gjort och gör byggnationer i alla former, från mindre renoveringsarbeten tilll större entreprenader. Idag arbetar vi nästan uteslutande med totalentreprenader. Genom åren har vi skapat ett brett kontaktnät med arkitekter, konstruktörer och underentreprenörer.

Våra kunder varierar, allt från privat till stat, kommuner samt bostadsrättsföreningar.

Vi bygger och renoverar främst i norrort, i norra Stockholm, men tar även uppdrag över hela Stockholmsområdet och i Stockholms skärgård. Vi har egna båtar som tar oss ut till våra bygg- och renoveringsprojekt i skärgården.

Välkommen att höra av dig om du söker en byggfirma i Vaxholm eller i Stockholmsområdet såväl som ute i Stockholms skärgård.

Vår affärsidé

Vår målsättning är att med kompetenta medarbetare erbjuda kunden en smidig, enkel och prisrättvis byggprocess och att vi tillsammans med kunden når fram till bästa resultat. Med vårt stora kunnande och höga kompetens inom byggverksamhet samt vårt breda kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer är vår målsättning att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt kunden.

Läs om vår miljöpolicy här >

gruppbild snickare Vaxholms bygg